Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hvali Portugalca

Ramos: O Mourinhu mislim sve najbolje, vrhunski je trener

Sergio Ramos i Luka Modrić (1)
Twitter
27.05.2013.
u 20:29

Ancelotti i Heynckes su odlični, volio bih kada bi nas preuzeo netko od njih dvojice

Sergio Ramos jedan je od stožernih igrača madridskog Reala, a njegov glas u svlačionici se i te kako sluša. Po medijima se proteklih mjeseci provlačilo da je upravo on bio jedan od igrača koji je pokrenuo pobunu protiv Mourinha, no iz njegovih današnjih riječi teško se može zaključiti da je imao nešto protiv Portugalca.

- Mourinho je stekao jako puno iskustva u svijetu nogometa. Ne smatram da je pritisak taj razlog zbog kojeg je odlučio napustiti Real Madrid. Svatko bira svoju budućnost i slobodan je sam izabrati svoj put. Za Mourinha sam uvijek imao samo riječi hvale. Uvijek sam govorio, a govorit ću i dalje, kako je on jedan od najboljih trenera na svijetu. On je stručnjak koji zna izvući ono najbolje iz igrača. Meni je pomogao da postanem kompletan igrač.

Još uvijek se ne zna tko će bit novi trener, ali Ramos ima svoje favorite.

- Predsjednik o tome odlučuje, a ne igrači. Nije nas pitao koga želimo. Mi se trenutačno želimo koncentrirati na zavšetak sezone, želimo odigrati što bolju utakmicu protiv Osasune, a vidjet ćemo tko će doći. Nama treba trener koji će vjerovati u nas i koji će biti ambiciozan. Ancelotti i Heynckes su odlični, volio bih kada bi nas preuzeo netko od njih dvojice - zaključio je Ramos.

>>Barca \'bocnula\' Real: Neymar je izabrao sport, a ne novac

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije